Tervetuloa Planeetta Internetin blogiin!

Miksi websovellukset kannattaa hostata Suomessa - 3 syytä

Kirjoittaja Heidi Eronen 15.6.2016 15:50

Websovelluksista on kasvanut laajoja verkkopalveluita, joista tullut entistä kriittisempi asiakaspalvelunkanava. Tämä kehityssuunta on luonut uusia vaatimuksia palveluiden hostingille niin käytettävyyden, saatavuuden kuin skaalautuvuudenkin osalta.

Lue lisää

Aihe: pilvipalvelut, webhosting, hosting

IaaS, PaaS, SaaS? Mikä pilvipalvelu sopii yrityksellesi

Kirjoittaja Heidi Eronen 15.3.2016 15:48

Pilvipalveluiden ostaminen on helpompaa, jos ymmärtää alan käsitteet. Silloin tietää paremmin, millaista palvelua oma yritys kaipaa.

Jokainen meistä on todennäköisesti törmännyt isoon joukkoon käsitteitä pilvipalvelujen yhteydessä. Pilvimaailma tuntuu rakastavan erillisiä käsitteitä, joilla kuvataan palvelua ja miten vastuut jakautuvat toimittajan ja tilaajan kesken.

Lue lisää

Aihe: pilvipalvelut

Oletko pilvinatiivi vai palvelimen vanki?

Kirjoittaja Heidi Eronen 14.3.2016 14:41

Päivitä organisaatiosi tilannekuva ja herää siihen, miten web-sovelluksia ja -sivustoja kannattaisi ylläpitää vuonna 2016. Webinaarissa avaamme webhostingin nykytilannetta ja trendejä.

Cloud computing, IaaS, PaaS, SaaS. Onko sinulla tunne, että näistä pitäisi tietää enemmän? Haluatko syventää osaamistasi webhosting-palveluihin liittyen?

Lue lisää

Aihe: pilvipalvelut, webhosting

Avasimme blogin hosting-palveluista - aiheina hyödyt, kustannukset ja tietoturva

Kirjoittaja Lauri Kasti 11.3.2016 13:15

Planeetan uusi blogi kertoo, miten hosting-palvelut auttavat yritystäsi.

Hätkähdyin muutama viikko sitten LinkedInistä tulviviin onnitteluihin jo 14 vuotta kestäneestä urastastani Planeetan toimitusjohtajana. Mielessäni alkoi vilistä muistikuvia yrityksen perustamiseen johtaneesta tapahtumaketjusta, joka oli vähintäänkin poikkeuksellinen (palaan siihen tässä blogissa myöhemmin).

Lue lisää

Aihe: pilvipalvelut, hosting