Tervetuloa Planeetta Internetin blogiin!

Miten päästä alkuun yrityksen perustamisessa

Kirjoittaja Annika Kasti 23.8.2018 10:12

Yhä useampi meistä perustaa yrityksen jossain vaiheessa elämäänsä. Joskus yrittäjyyteen siirtyminen tapahtuu olosuhteiden pakosta ennemminkin kuin superidean löytämisestä. Nykyään yrittäjänä toimiminen on myös mahdollista päätyön ohella ja siipiään voi kokeilla kevyestikin jopa ilman omaa y-tunnusta. Esimerkiksi Ukko.fi ja OP Kevytyrittäjä -palvelu tarjoaa kevytyrittäjyyttä, jolloin laskutus onnistuu ilman omaa yritystä.

Jos kuitenkin olet pyöritellyt aidosti ajatusta yrityksestä ja haluat ryhtyä sanoista tekoihin, voit lähteä liikkeelle seuraavin askelin:

Lue lisää

Aihe: domain, verkkotunnus, sähköposti

Domainin ohjaukset DNS-tietueilla

Kirjoittaja Kim Kaija 9.3.2017 13:37

Domainien keskittäminen luotettavalle palveluntarjoajalle kannattaa. Näin yrityksesi kotisivujen ja sähköpostiosoitteiden keskeinen osa pysyy hyvässä tallessa ja palvelumuutokset sujuvat helposti. Useimmat palveluntarjoajat ehdottavat nimipalvelimien tai koko domainin siirtoa itselleen uusien palvelujen käyttöönoton yhteydessä. Todellisuudessa siirto ei kuitenkaan ole tarpeellista. Siirron sijaan suosittelemme hyödyntämään domainin DNS-tietueita.

Lue lisää

Aihe: domain, verkkotunnus, kotisivut, sähköposti, dns

Domainin valinta: löydy, erotu ja herätä luottamusta

Kirjoittaja Annika Kasti 23.1.2017 10:30

On tärkeää, että yrityksellä on oma verkkotunnus (domain), jonka avulla yrityksen nettisivut löytyvät. Nettisivujen lisäksi verkkotunnus kannattaa lisätä sähköpostiosoitteeseen kuten esimerkiksi mimmu.mainio@mimmunherkut.fi.

Lue lisää

Aihe: domain, verkkotunnus, kotisivut, sähköposti